Rabu, 30 November 2011

SETIA CINTA YANG X BERAPA JANJI

dulu ko kata ko akan setia..
dulu ko kata ko akan menghiburkan aku..
dulu ko kata ko akan menghapuskan air mata aku..
dulu ko berjanji dengan aku..
dulu ko bersumpah dengan aku..
dulu ko akan nyanyikan lagu sebelom aku tidur..

TAPI SEKARANG ?? !!! 

mana setia ko kat aku?,mana janji ko kat aku?

MANE !!!

Kenape diri ko begitu kejam terhadap CINTA INI !! ??
                                                                                                                                                 
                                                                                                           

Rabu, 16 November 2011

hey u all, see no such thing near the top? is DSLR. I want it .. can buy?. heee .. I did it any DSLR (EOS D1100D). but I want more expensive and many kinds of functions near the pic on the... bye_ bye

Sabtu, 17 September 2011

jangan nak lebih2 yeah.

peace be with you, meh little story here, I can?! if you do not want to hear my story, you can lift your hands from my blog!. ea! I know I am not perfect is you and not as nice as you kan.kau said I like you very kan.ea good! It does not matter, I can accept what you cakap.aku l hope you do not have near the back I want to curse me kan.hehehe, I like you gila.kalau you want is no need to say I want more yeah.tapi I do not like it, because I think I want to lazy kau.aku sindeh la sorry I have PMR exam. you can answer prayer right PMR later.

Ahad, 4 September 2011

hari raye








assalamualaiku!!oke ramlah na story la sikit time raya niy kan,bolee??,.Mase raya pertame tu,huh!kelangkabut di buat ye tauw,dgn bersolek la,senang cerite terhegeh-hegeh la kan.then,smpai ta smpt mkn masakan mak,da siap tu teros masuk dlm kereta dgn tudung ta betol lagi,ramlah ta reti na pkai tu alarh-alarh anatagima niy,akq ramlah yg pkai kan..oke,lps g kubur,pegi la rumah tok long,sampai je salam dulu la yeh!! hehehe,,mak long jmpt mkn,huh!!ta tau je prut niy lapar kan ,,heee..oke, kbai ramlah da penat na bercolete niy..

Sabtu, 3 September 2011

pujaan hati

hei pujaan hati apa kabarmu
ku harap kau baik-baik saja
pujaan hati andai kau tahu
ku sangat mencintai dirimu

hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan
* hei pujaan hati, pujaan hati
pujaan hati, pujaan hati
reff:
mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku
cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku
hei pujaan hati, pujaan hati
hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan
repeat *, reff

Sabtu, 27 Ogos 2011

selamat hari lembaran ..

1 syawal suda na dkt,,tibe la hari maaf-maafan kan..kpd pmbace blog,ramlah na ucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN key..

Ahad, 31 Julai 2011

Selamat Berpuasa hby blog !!

yeah,,hary niy da strat berpuasa hby,,pg2 je bapa aq kejut semagat betul,tp mak aq blom siap la msk.pastu aq tidur balik,,then sahur,,lps sahur aq tido smpai pkol 8 lbh ,, ta biase la weyh bangunn lmbat .. berdispilin kan .. hehehehheh.. "salam ramadhan" ..

if you love somebody

my mate lorrr